| KissFM Netherlands | Non-stop dance, trance en techno | 24 uur per dag, 7 dagen per week | On-air op 106.8 FM | Wereldwijd te beluisteren via internet |

Danzzen met Janzzen

Roland Janzzen is de 'huis-DJ' van KissFM Netherlands.

In zijn vrije tijd mag Roland graag de DJ-Controller tevoorschijn halen en even een uurtje mixen. Dit mixen had tot gevolg dat de DJ-set's interessant waren voor KissFM en dus worden uitgezonden.

In 2013 is het mixen van DJ-set's echt van start gegaan. Na twee jaar is die frequentie omlaag gebracht tot minimaal 12 mixen per jaar met een duur van 1 uur.

KissFM Netherlands zend één uur per week een willekeurige DJ-set uit en wel op de zaterdagavond. Vanaf 19:00 kun je luisteren naar een DJ-set van Roland Janzzen. Soms wat nieuwer, soms wat ouder.

Tegenwoordig wordt er minimaal één keer per maand een nieuwe set uitgebracht die vervolgens wordt toegevoegd aan de playlist voor zaterdagavond. Deze playlist wordt 'random' afgespeeld waardoor er elke week een andere set te horen is. Het kan dus even duren voordat de nieuwe DJ-set's allemaal uitgezonden zijn.

Roland vind het vooral leuk om de zogenaamde 'crazy mixes' te maken. Hierbij wordt álle muziek gezien als potentieel materiaal voor een set. Oud, classic, 90's, techno, hardstyle, niks is te gek om te mixen, zolang het technisch maar kán. Verder zijn de DJ-set's vaak voorzien van een thema, zoals dance, techno, classics, 90's, hardstyle, minimal of een uur lang de beste muziek van één bekende DJ.

Set's duren maximaal één uur en zijn te horen op KissFM, zowel in de ether alsook via de internetstream. Het is NIET mogelijk een playlist op te vragen aangezien deze niet wordt bijgehouden tijdens het mixen van de set's.

Elke zaterdag tussen 19:00 en 20:00 wordt een set uitgezonden.

Aan het einde van het jaar, rondom kerst en oud en nieuw worden álle DJ-sets herhaald, ook die van voorgaande jaren. Omdat er elk jaar nieuwe mixen verschijnen, groeit het programma rond de feestdagen elk jaar een beetje meer. In 2017 duurde de speciale programmering al bijna twee weken...